aprilie 27, 2022

Cum îți alegi corect Clinica și medicul specialist

Cum îți alegi corect Clinica și medicul specialist

Trei reguli de aur pentru sănătatea ta!

Când vine vorba despre sănătatea ta și a celor dragi, niciun efort nu este prea mare. Cu toții ne dorim să îi știm pe cei apropiați sănătoși, tratați de cei mai buni medici și cu acces la cele mai bune tratamente. Sănătatea noastră este un bun de preț și menținerea ei este cel mai important lucru pe care îl putem face pentru o viață liniștită, fără suferințe.

Pentru a avea grijă de sănătatea ta și a familiei tale, trebuie să ai în vedere trei reguli de aur atunci când alegi clinica și medicii cărora le încredințezi misiunea de a te vindeca. 

  1. Alege o Clinică cu experiență, aproape de tine!

Experiența și reputația unei clinici medicale se construiesc cu greu, în ani de muncă în folosul pacienților. Existența unei clinici pe piața serviciilor medicale este influențată de mai mulți factori, printre care echipa medicală, calitatea serviciilor și echipamente medicale performante care folosesc ultimele tehnologii existente pentru diagnostice corecte și tratamente moderne.

Noi, la MS Clinic, ne bucurăm să fim de 15 ani alături de comunitatea locală din Voluntari și din Nordul Capitalei. Avem alături de noi o echipă medicală performantă, medici specialiști cu experiență în cele mai mari spitale ale Capitalei. Și peste toate acestea, avem alături de noi pacienți fericiți că și-au găsit rezolvarea la problemele cu care se confruntau. 

  1. Alege medici cu experiență dar care să te facă să te simți în largul tău, atunci când intri în cabinetul medical

Teama de a merge la medic este destul de des întâlnită în cazul multor pacienți. Și nu teama de halatul alb sau de actul medical în sine, ci de faptul că medicul s-ar putea să nu te înțeleagă ca om, înainte de a te consulta ca și pacient. 

Spre bucuria noastră, din echipa noastră medicală fac parte medici experimentați atât în domeniul clinic în care activează, cât și în relația cu pacienții. Pentru că ne dorim să oferim celor ce ne treg pragul o experiență plăcută și, mai ales, vindecătoare.
Data viitoare când ajungi la MS Clinic, nu uita că zâmbetele colegilor noștri sunt întotdeauna sincere și îi vei găsi dornici să îți ofere cele mai bune recomandări medicale. 

  1. Întotdeauna este mai simplu să previi decât să tratezi!

Aceasta este o regulă pe care o repetăm cu fiecare ocazie. Prevenția este primul pas pentru o sănătate de fier. Analizele regulate, consultul de specialitate realizat anual, toate contribuie la menținerea unei sănătăți optime. 

Noi, la MS Clinic Voluntari, suntem preocupați să oferim sfaturi, recomandări și consultații în domenii medicale diverse, tocmai pentru a preîntâmpina diferite afecțiuni cu potențial de agravare. De aceea, ține minte că rolul de îndrumător al unui medic este luat în serios de întreaga noastră echipă medicală de la MS Clinic.

Așadar, este simplu să ai grijă de sănătatea ta! Urmează cele 3 reguli de aur și vom fi mai mult bucuroși să te avem alături de noi sănătos și mereu în cea mai bună stare!

Programeaza o consultatie

Fie ca ai o intrebare sau doresti sa programezi o consultatie la stomatologie, iti stam la dispozitie.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE