decembrie 14, 2022

La MS Clinic am înțeles că sănătatea este cea mai mare bogăție a omului!

La MS Clinic am înțeles că sănătatea este cea mai mare bogăție a omului!

Sunt deja 15 ani de când MS Clinic este prezentă zi de zi în viața comunității din Voluntari și din Nordul Capitalei. Ne-au trecut pragul mii de pacienți, oameni pe care îi cunosc de mică, pe care îi întâlnesc pe stradă și ne salutăm cu zâmbetul pe buze. Pentru mine, asta înseamnă cu adevărat comunitate și este unul dintre motivele pentru care am ales să îmi fac meseria de medic acolo unde am crescut.

Sănătatea este cea mai mare bogăție a omului

Tututor celor care ne trec pragul le spun că au ajuns unde trebuie pentru a se face bine, indiferent că este o simplă răceală sau prezintă simptome pentru o afecțiune mai serioasă, pentru că în acești 15 ani de când tratăm pacienți, am adus la MS Clinic o echipă de medici profesioniști, dedicați și cu experiență. 

MS Clinic este o familie frumoasă în care medicii și pacienții pun, în același loc, speranță și dedicare pentru sănătate. 

În fiecare zi, avem ambiția de a deschide ușa clinicii și de a primi pacienții cu un zâmbet și cu o vorbă bună. Și fiecăruia îi spun că are în noi, la MS Clinic, un sprijin, un partener și un prieten pentru o viață sănătoasă. 

La final de an, le sunt recunoscătoare colegilor mei din clinică, medici și asistente, pentru toată munca pe care o depun zi de zi. Sunt recunoscătoare pentru toate poveștile de succes, cazuri medicale pe care le-am tratat cu bine, pentru toți cei care au venit la MS Clinic în suferință și au plecat sănătoși. Sunt recunoscătoare celor care au încredere în noi, pacienți ai clinicii în acești 15 ani. 

Mă bucur să văd cum clinica a devenit un loc pentru sănătatea întregii familii, copii, tineri și vârstnici. Acesta a fost visul meu atunci când am făcut primii pași în meseria de medic. 

Împreună, vom merge mai departe pe acest drum! Mai hotărâți și mai buni în serviciile medicale pe care le oferim la MS Clinic!

Vă transmit tuturor gânduri bune în pragul Sărbătorilor de iarnă!
Să aveți un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un An Nou cu multă sănătate și putere de muncă!

Manuela

Programeaza o consultatie

Fie ca ai o intrebare sau doresti sa programezi o consultatie, iti stam la dispozitie.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE