PSIHIATRIE/PSIHOTERAPIE SI LOGOPEDIE - CABINET PSIHIATRIE/PSIHOTERAPIE VOLUNTARI, PIPERA, ILFOV

Ai nevoie de o consultatie la psihiatrie/psihoterapie in zona Voluntari, Pipera, Ilfov? Clinica medicala MoniStar - consultatii psihoterapie la tarife imbatabile.

PSIHIATRIE/PSIHOTERAPIE SI LOGOPEDIE - CLINICA VOLUNTARI, PIPERA


Psihiatria este ramura medicinii axată pe diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale, emoționale și comportamentale. Beneficiem de medici terapeuți care vă pot ajuta cu depistarea precoce, diagnosticarea și tratarea unor astfel de afecțiuni.

Depresia este o stare mentală de tristețe persistentă care poate afecta gândurile, comportamentul, emoțiile și starea de bine a individului.

Persoanele depresive trăiesc emoții de tristețe, anxietate, lipsă de speranță, îngrijorare, neajutorare, lipsă de valoare, vinovăție, iritabilitate sau agitație.

Ele își pierd interesul pentru activități care înainte erau plăcute, le scade poftă de mâncare sau mănâncă excesiv, întâmpina probleme de concentrare a atenției sau de luare a deciziilor.

Adesea, persoanele depresive au probleme cu somnul (insomnie sau dormit excesiv), se simt  obosite, sunt lipsite de energie sau foarte agitate și pot avea acuze somatice.

Când intensitatea simptomelor trece de o anumită limită, aceste persoane se pot gândi la sinucidere.

Dacă simptomele durează mai mult de două săptămâni și împiedică persoană să își desfășoare normal activitățile zilnice, înseamnă că depresia este deja instalată.

În aceste condiții, stabiliți o întâlnire pentru a vă consulta medicul psihiatru sau psihoterapeutul cât mai curând posibil.

LISTĂ DE PREȚURI

PSIHIATRIE/PSIHOTERAPIE - CABINET VOLUNTARI, PIPERA, ILFOV

PSIHIATRIE/PSIHOTERAPIE
Consult initial medic specialist Psihiatrie 150 RON
Consult medic specialist Psihiatrie pediatrica 150 RON
Control psihiatrie 100 RON
Consiliere psihologica adulti si copii 150 RON
Interventie in criza 200 RON
Adeverinte medicale/certificate medicale tip A5 60 RON
Referat medical 60 RON
Interpretare analize 30 RON
LOGOPEDIE
Sedinte logopedie 80 - 100 RON

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAŢIE LA PSIHIATRIE

  

Partenerii noștri de încredere

monistart dent
synevo
generali
europ assistance